İstanbul Fuar Catering

Rb Organizasyon Yiyecek İçecek Hizmetleri olarak İFM Fuar Catering Servisi sağlamaktayız. Kendi araçlarımızla günlük olarak gerekli olan tüm Stand İkramlıkları ve İçecekleri de biz sağlıyoruz. Tabi gerekli olan Fuar Personelleri içinde bir çok çalışmalarımız bulunuyor.

İFM Fuar Catering Firmaları

Bunların en başında stand hostesi, tercüman, karşılama mankeni, mutfak elemanı, fotomodel ve bay bayan garson kiralama gibi bir çok ekipler yer almaktadır. İstediğiniz zaman çalışmalarımız açısından bilgi almanız çok kolaydır. Bu doğrultuda müşteri temsilcimiz sizlere her konuda bilgiler sağlar ve talepleriniz doğrultusunda paketler oluşturur.

İstanbuFuar Merkezi Catering Firmaları

İstanbul Fuar Merkezi Catering Hizmetleri + Stand Hostesi için bizden teklif alabilirsini. Sunmuş olduğumuz tekliflerimizde özenle hazırladığımız ve özel tasarımlı ürünlerimiz olan çay bardağı seti, fincan takımları, meşrubat bardakları ve dekor bardağı gibi oldukça şık içecek servisi sunmaktayız. Stand Sunumları sağlarkende porselen çerezlikler özel sunum tabakları ile Servis Hostesi ekibimiz tarafından oldukça şık bir şekilde sağlanıyor.

Fuar Catering İstanbul

Mesela İfm Fuar Catering Fiyatları 13000TL günlük olarak sağlanan bu hizmet içersinde ise 2 Servis Hostesi ve hafif atıştırmalık olarak adlandırdığımız Kokteyl Menü İkramları yer almaktadır. Fuar ziyaretçisi ve masa sayısı da burada oldukça farklılık gösterir. Bu verilen örnek teklif ortalama günlük 50 ile 100 kişi arasında sunulmaktadır. Detayları öğrenmek için her zaman bizden kolayca bilgi alabilirsiniz hızlı bir şekilde cevap için her zaman bekliyoruz.

İstanbul Fuar Merkezi Catering Fiyatları

Hizmetlerimiz arasında trio müzik grubu, dj, barmen, masa sandalye, temizlik personeli, ses sistemi kiralama seçenekleri de yer almaktadır. İfm Fuar Hostesi – Mankeni ekibimiz güler yüzlü, bakımlı ve giyimine özen gösteren kişilerden oluşmaktadır.

İfm Fuar Catering Firmaları

Ayrıca Fuar alanında olduk dikkat çekmekte tam istediğiniz gibi bir marka tanıtımı olmasını sağlamaktadır. Tanıtım Fotomodeli ise markaların ürünlerini için oldukça fuar alanında dikkatleri standa ziyaretçilerin odak noktası olmasını sağlamaktadır. İstediğiniz renkte giyimleri markanızın isimleri taşıyan elbiseleri giyerek harika bir reklam olmasını sağlamaktadır.

İFM Fuar Yiyecek İçecek Hizmeti

Fuar İkramları olarak seçeneklerimiz arasında patlamış mısır standı, pamuk şeker arabası, kestaneci, dondurmacı, mısırcı ve kahveci güzeli gibi harika sunumlarla hizmet alabilirsiniz.

İSTANBUL FUAR MERKEZİ CATERİNG HİZMETLERİ

Karavan Show Eurasia

TINY HOME SHOW

Türk Ticaret Fuarı

İfm Fuar Hostesi

IJS Istanbul Jewelry Show

ISAF International Fuarı

Peyzaj İstanbul Fuarı 

Uluslararası Helal Ekspo

ISAF Smartex Fuarı 

AYSAF 

Fuar Catering Hostes

 Uluslararası İstanbul Hırdavat Fuarı

 TURKCHEM – Uluslararası Kimya Sanayi Fuarı

 Souvenir Expo 

 CBME Türkiye

 FOAMTECH EXPO

İFM Tercüman Hostes

EV Charge Show

 INTERDYE & TEXTILE PRINTING EURASIA

 Uluslararası Silmo İstanbul Optik Fuarı

NADMEX  – Afet Yönetimi Fuarı & Zirvesi

İfm Fuar Catering Paketleri

IBIA ExpoPetzoo Eurasia 

 UNICERA FUARI

 ISAF International Fuarı

A-Tech Fuarı

Mobisad IMEX Fuarı

Fuar Catering Fiyatları İstanbul

Saha Expo 

Kaliteli Fuarı

EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı

İFM Stand Hostesi
Fuar Catering
İstanbul Fuar Merkezi Catering Hizmetleri
İfm Fuar Catering Organizasyon
İfm Fuar Merkezi Catering Fiyatları
İFM Fuar Catering
İstanbul Fuar Catering
Fuar Catering Fiyatları
İfm Fuar Catering Fiyatları
Fuar Catering Fiyatları