Genel

Kurumsal Açılış Organizasyonu

Açılış Trio Müzik Grubu Kiralama

Harika bir Otel Açılış Organizasyonu için siz değerli müşterilerimize sunabileceğimiz oldukça seçeneğimiz fazladır.  Bunların en başında ise Coffee Break Hizmeti ve Kokteyl Menü İkramlarıdır. Tabi bununla bitmiyor mesela Trio Müzik Grubu Kiralama, DJ Hizmeti, Ses Sistemi, Balon Süsleme gibi seçenekleri gibi her şeyi bizden kolayca temin edebilirsiniz. Amacımız her zaman gelen konukların memnun olmasını sağlamaktır. Bunun içinde deneyimli Servis Hostesi, Garson gibi ekiplerle çalışmaya özen göstermekteyiz. Hizmetlerimizi paket halinde sunarak Otel Açılışı Fiyatları 30000TL kolayca tercih yapmanızı sağlamaktayız. Tabi sunduğumuz bütçe gelecek misafir sayısı ve istenilen ekiplere göre de farklılık göstermektedir. Bu konuda sizinle detayları paylaşarak bilgi almanız açısından sizinle paylaşabiliriz. Protokol Açılış Organizasyonu, Mağaza Açılışları ve Kokteyl İkramları için bizi her zaman arayabilirsiniz.

Protokol Açılış Organizasyonu

Rb Catering olarak Ofis Açılış Organizasyonu içinde deneyimli ekibimizle birlikte istediğiniz gibi bir hizmet almanızı sağlayabiliriz. Ofis Açılışı genel olarak bir Kokteyl Organizasyonu ile gerçekleşmektedir. Burada gelecek olan davetliler için bir çok hazırlık yapılmaktadır. Ayakta karşılanan konuklar Bistro Masa Kiralama Hizmeti alınarak kolayca sağlanmaktadır. Çoğu zamanda haff atıştırmalık ve ara sıcaklı Catering Menü ikramlıkları ile de talep edilerek hizmet istenmektedir. Bununla birlikte Kemancı, Akordeon, Flüt, Gitar, Çello gibi Müzik Ekibi Kiralama Hizmeti de sağlıyoruz.  Ofis Açılışları Catering Fiyatları 25000TL gibi bir bütçe ile size detaylı olarak hizmet sağlayabiliriz. Paket içerisinde Açılış Hostesi, Kokteyl Masaları, Kokteyl İkramları, Kırmızı Halı ve Süsleme gibi seçeneklerde yer almaktadır.

Kurumsal Açılış Organizasyonu

Birçok tanınmış markanın Kurumsal Açılış Organizasyonu hizmetini biz yapıyoruz. En çok tercih edilme sebebi ise kaliteli hizmetler sunmamızdır. Mesela sunumlarımıza çok dikkat ediyoruz Açılış İkramları sunarken cam ve porselen şık servis takımları ile hizmetimizi sağlıyoruz. Buda müşterilerimiz tarafından oldukça beğenilmektedir. Sizde Açılış Organizasyon Firmaları arasından biri ile anlaşmayı düşünüyorsanız hazırlamış olduğumuz paketleri sunarak yada talep ettiğiniz hizmetler için bilgi sunarak yardımcı olabiliriz. Amacımız Rb Organizasyon Catering olarak siz ve konuklarınız için en başarılı çalışmaları sağlamaktır. Şirket Açılışı, Bayi Açılışları gibi her alanda hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz. Ek olarak Karşılama Hostesi, Tanıtım Mankeni gibi bir çok ekibimiz de hizmetinizde olacaktır. Konuklarınızla birlikte keyif alacağınız ve ortamı istediğiniz gibi bir Açılış Kokteyli mekanı haline getirerek profesyonel hizmet sağlamaktayız.

Mağaza Açılış Kokteyli
Mağaza Açılış Organizasyonu
Kurumsal Açılış Organizasyon Firmaları
Ofis Açılış Organizasyonu
Galeri Açılış Organizasyonu
Fabrika Açılış Organizasyonu
Kurumsal Açılış Organizasyon

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir